Welkom Professor!

LogBeier

“een geheimzinnig en uiterst kwaadaardig genootschap”

Niemand weet natuurlijk zoveel over Gemert als u, Professor! En daarom vraag ik om uw hulp.

Zoals bijna niemand weet (maar u natuurlijk wel) streek enkele honderden jaren geleden een geheimzinnig en uiterst kwaadaardig genootschap neer in Gemert. Dit genootschap had én heeft haar tentakels tot diep in de grootste en machtigste organisaties en regeringen op de wereld. Ik hoef u natuurlijk niet uit te leggen over wie we het hebben!

In Gemert lieten zij volgens de overlevering iets achter, zo goed verstopt en beschermd dat niemand wist wat het precies was. Het enige wat er over bekend is gebleven, is de naam: Magnum Opus.

Lange tijd werd aangenomen dat deze legende een verzinsel was. Onlangs kwam ik echter in het bezit van concrete aanwijzingen dat dit Magnum Opus wel degelijk bestaat, en dat het nog steeds verstopt ligt in Gemert. Helaas ben ik niet de enige die deze aanwijzingen in handen kreeg…

Uw opdracht: Achterhaal wat het Magnum Opus is en behoed ons voor de rampspoed die het teweeg zou kunnen brengen wanneer het in de verkeerde handen zou vallen. Ik zal u helpen indien nodig!

Veel succes, Professor! De Vrije Wereld rekent op u.

Professor Dr. R. Langdon

P.S.: Tijdens uw zoektocht moet u vijf opdrachten vervullen. Iedere opdracht is 10% van het totale puntenaantal waard. Als u het juiste antwoord in het antwoordenboek invult, is dat 50% van het totale puntenaantal waard.

U kunt mijn hulp inroepen bij de opdrachten: u stuurt daarvoor een e-mail naar: info@blogpapa.nl met als onderwerp de unieke code die achter op uw antwoordenboek staat.

Voorbeeld: achter op uw antwoordenboek staat de code X7F 4I0 KS4. U bent bij opdracht 3 en u komt niet verder. U stuurt dan een e-mail naar hulp3@gemert-weet.nl met als onderwerp: “X7F 4I0 KS4” (zonder aanhalingstekens maar met spaties). U ontvangt dan de code waarmee u verder kunt naar de volgende opdracht. Duurt dit langer dan 1 minuut, controleer dan of u alle gegevens juist heeft ingevuld.

  • Als u de missie zelfstandig volbrengt krijgt u dus 100% van de punten,
  • Als u tijdens uw missie gebruik maakt van een hulplijn kost u dat steeds 10% van de punten,
  • Als u de missie vroegtijdig staakt of u bent niet op tijd klaar, dan ontvangt u geen punten.

Mocht u tegen problemen aanlopen, stuur dan een Whatsapp naar 06-26868378. Het antwoord hierop kan even duren; er zijn vanavond meer zaken die mijn aandacht vereisen. Ga er dus niet op wachten; u heeft vast ook nog wel meer te doen vanavond!

Tot slot: U moet natuurlijk wel even uitzoeken hoe u kunt beginnen met uw missie. Maar daar komt u ongetwijfeld zonder mijn hulp wel uit!

cropped-novus_ordo_seclorum_icon_clear.png

(klik op de afbeelding om te beginnen met uw missie)