Red gratis en snel je Hyves-verleden!

0 Flares 0 Flares ×

Via redjehyves.nl nu gratis een back-up van jouw Hyves profiel makenGisteren werd bekendgemaakt dat Hyves gaat stoppen als sociale netwerk, en verder zal gaan als online gaming portal. Het gratis initiatief www.redjehyves.nl maakt het mogelijk om in een paar klikken een back-up van jouw Hyves profiel maken.

Hyves komt zelf ook met een back-up tool maar daarvoor kun je je over twee weken pas aanmelden. De mensen vanReSnap (social media fotoboeken) zijn ze dus te vlug af: “Dit duurde ons te lang en daarom wilden wij alle Hyvers binnen een dag al een back-up functie bieden,” aldus ontwikkelaars Luc Hendriks en Joachim den Hertog. “Veel Nederlanders zijn een tijd lang erg actief geweest op Hyves. Het zou zonde zijn als al deze mooie herinneringen verloren raken,” aldus initiatiefnemer Thomas Beguin.

De back-up van Hyves bestaat uit al jouw foto’s, krabbels, wiewatwaar’s, blogs, video’s en jouw volledige vriendennetwerk.

Hoe simpel is het?

Heel erg: je gaat naar www.redjehyves.nl, koppelt jouw Hyves-account en het systeem doet de rest.

Nadat het systeem jouw Hyves-account heeft geanalyseerd, kan je alles als één volledig zip-bestand downloaden. Tevens wordt er digitaal fotoboek van jouw Hyves-geschiedenis gemaakt. Erik-Jan Schreurs vertelt: “Bij ReSnap kan je binnen 1 minuut een fotoboek maken van jouw Facebook. Daarom was het voor ons een logische keuze om naast een back-up ook een Hyves fotoboek aan te bieden. Zo heb je jouw mooiste Hyves-momenten verzameld in de boekenkast staan”.

Je kunt natuurlijk ook wachten op de tool van Hyves zelf maar deze is net zo gratis, en je kunt het dus nu al regelen. ReSnap is overigens een website waar je binnen één minuut een fotoboek kunt maken van jouw social medialeven, of dat van een vriend. Je kunt het resultaat online bekijken voordat je bestelt, dus geen kat-in-de-zak. Mooi Nederlands initiatief!

(bronnen: ReSnap, DutchCowboys)

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

anti-spam: *