Van Pidgin-blog naar Blogpapa

0 Flares 0 Flares ×

Het blog van Pidgin ging ‘vroeger’ alleen maar over social media. Sinds Pidgin en Go or No Go op 1 november 2017 zijn gefuseerd, zijn er echter een aantal dingen veranderd. Zo heten we voortaan: Pidgin Communicatie. Geen spectaculaire wijziging voor onze klanten, maar wel voor ons. Van twee kleine baasjes worden we ineens een vennootschap!

Wat verandert er?

Pidgin houdt zich nog steeds bezig met trainingen, workshops, coaching en advies voor ondernemers, op het gebied van social media en communicatie. Go or No Go houdt zich nog steeds bezig met het onderhouden van haar succesvol blog. Pidgin Communicatie richt zich op het raakvlak tussen de twee.

Zo gaat Pidgin zijn klanten voortaan ook helpen met blogging en blogmarketing en start zijn eigen blog: blogpapa.nl. Dat betekent dat het Pidgin-blog niet alleen meer over social media gaat, maar ook over alle andere dingen die papa’s van nu leuk vinden. Voor zichzelf, voor hun partner en voor hun kinderen. Go or No Go gaat op haar beurt klanten helpen met website-, SEO- en social media-adviezen.

Wat is Go or No Go?

Go or no Go is een blog vol reviews en inspiratie. Naast oprichter en eigenaar Linda schrijft er een heel team gastbloggers voor Go or No Go, over alles wat leuk kán zijn voor kinderen. Deze gastbloggers hebben allemaal ook hun eigen blog. Wil je wat meer weten over het nieuwe My Little Pony kasteel? Dan kun je terecht op gastblogger Cassandra’s eigen Momambition.nl. Ook gastblogger Mary-Lou heeft een review van het My Little Pony Kasteel op haar blog Mamaloublogt.nl staan. Op Go or No Go vind je naast een review van het kasteel ook nog een review van de film, de merchandise en een My Little Pony winactie.

Wat is blogpapa.nl?

Op blogpapa.nl zullen blogs verschijnen over van alles voor kinderen en ouders, vanuit een duidelijk papa-perspectief. Daarnaast zullen op het blog op deze Pidgin-website vergelijkbaar brede blogposts verschijnen. Uiteindelijk zal het blog van Pidgin helemaal opgaan in blogpapa.nl om op die manier één sterk, zoekbaar, vindbaar en aantrekkelijk blog te laten ontstaan.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 Email -- 0 Flares ×

2 gedachten over “Van Pidgin-blog naar Blogpapa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

anti-spam: *