23 mei 2016

Wat kost dat?

Pidgin hanteert maatwerkprijzen, die altijd vooraf worden besproken en vastgelegd; zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

MKB

Voor MKB-ers werkt Pidgin met schuivende tarieven: als u meerdere mensen aanmeldt voor een training of workshop, gaat de prijs per persoon omlaag. Dat kan het heel interessant maken om met collega’s of relaties samen een training te volgen.

Dagdeeltarief

Het dagdeeltarief van Pidgin is afhankelijk van het aantal afgenomen dagdelen: hoe meer dagdelen worden afgenomen, hoe lager de prijs per dagdeel. In het dagdeeltarief is een vast bedrag opgenomen voor alle extra onkosten, zoals trainingsmaterialen (handouts, boeken, readers etc.), een evaluatiegesprek, telefonisch consult (helpdesk), voorbereidingskosten, kosten om verslagen uit te werken. De maximale prijs per dagdeel is € 425,00 excl. BTW.

Uurtarief

In sommige gevallen is er geen sprake van een trainingsdag of -dagdeel. Bijvoorbeeld voor coachingsgesprekken, troubleshooting, consultancy of allerlei vormen van individuele begeleiding. In die gevallen werkt Pidgin met een uurtarief. Hier kunnen extra kosten bijkomen voor bijvoorbeeld trainingsmaterialen, voorbereiding of onderzoek. Als dit echter het geval is worden hier vooraf duidelijke afspraken over gemaakt. Zo weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent. De maximale uurprijs is € 87,50 excl. BTW.

Heeft u hierover vragen? Neemt u dan alstublieft contact op.

Pidgin werkt. Voor élk budget.